Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban

Lenyűgöző átalakítás

Ebben A Cikkben:

Ebben az eresz alatt található stúdióban a terek nem lettek optimalizálva vagy elhatárolva. A tulajdonosok Marion Lanoët, a belsőépítészet, a lakberendezőt és a színes tervezőt használták a régióból. Ennek a webhelynek a korlátai nyilvánvalóan a lejtők voltak, de az a tény is, hogy a lakás az ötödik emeleten található, lift nélkül! Az üvegtető és a kitett gerendák varázsa természetesen megmaradt, de a stúdió teljesen modern stílusban lett felújítva. Fedezze fel e két hónap munka különböző szakaszait. nagysága:Stúdió 30m² összege: 17 000 € HT a teljes felújításhoz

Teljesen újítsa fel a helyet

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: eresz

előtt: A helyet nem optimalizálták, nincs határolás és nagyon kevés tárhely. Marion Lanoënak át kellett gondolnia a felület elrendezését, hogy teret nyerjen az életben. Az apartman atípusos, mert az eresz alatt helyezkedik el, szükség volt arra, hogy kiemelje a hely báját.

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: eresz

után: A nagy tetőablakok maximális fényerőt biztosítanak. A tér további bővítése érdekében az építész világos színeket választott a falakon.

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: után

A sárga tüskék energizálják az egészet.

Két használat ugyanabban a szobában

előtt: Nem volt különbség a munkaterület és az alvó hely között, ami nem optimális a termelékenység vagy a pihenés érdekében.

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: teret

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: optimalizálja

után: Egy kis falat építettek a nappali hálószobájának vizuális meghatározására, a funkciók racionalizálására. A társalgó oldalán a vendégek új bútorokkal, Habitat kanapéval és dohányzóasztallal szórakozhatnak.

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: után

A szoba kicsi, de szép, barátságos és kényeztető. Az irodaterületet a stúdió bejárata előtt helyezték el és telepítették, egy szép Eames-inspirált székkel.

Kis, de rugalmas konyha

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: után

előtt: A tetőtérben elhelyezkedő helyzete nem engedélyezte a tulajdonosok számára a különböző eszközök megfelelő telepítését. A konyhát ezért eléggé bonyolult használni, különösen azért, mert ebédre vagy vacsorára nem volt külön hely.

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: optimalizálja

után:A konyhát teljesen felújították. Ez sokkal funkcionálisabb, rengeteg tárolással, ugyanakkor rugalmas az étkezéshez. A kis tipp: a táblázatba beépített indukciós főzőlap, hogy tovább optimalizálja a helyet.

A fürdőszobában újratervezett

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: eresz

előtt: A fürdőszoba teljesen fehér volt, ami nem volt nagyon modern. Fel kellett újítani, hogy megváltoztassa a stílust, és igazi fiatalos megjelenésű legyen!

Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban: eresz

után:A fürdőszobát teljesen újratervezték, egy új zuhanyzóval és hiúságegységgel, antracit szürke színben. A falakon fehér mozaik került, a padlóra szürke csempe került. Marion Lanoë - // lanoemarion.com/

Videó:

Oszd Meg Barátaiddal:
Előtt / után: optimalizálja a teret az eresz alatt lévő stúdióban
⇡ Emeleti